SHOP TIL' YOU DROP

tjenna
sorry för att jag inte bloggat. har haft fullt upp med läxor, tonår, kompisar.
idag har jag och Helin iallafall varit i Skövde och shoppat.
visar när jag kommer hem, är hos Erik.
pussen

HOMEWORKS

tjenna

ska dra till en kompis och plugga nu.

pussen

DAGENS OUTFIT

dagens outfit


Linne - H&M
Shorts - H&M

pussen

DON'T NOW WHAT 2 WRITE

tjenna

igår så cykla vi till bion i regn... köpte biljetter och snacks. sen börja filmen. den va sjukt bra! höll på att börja gråta några gånger och jag hoppa till någon gång också. haha. men de va riktigt mysigt att sitta där. höhö. sen efter så cykla vi hem.


snygging!

idag så kolla vi film på SO:n. ska käka och göra läxorna nu.

pussen

KVÄLLENS OUTFIT & NYINKÖPT

tjenna

ska iväg på bio med grabbsen, David och Erik. vi ska se Pirates Of The Caribbean!
idag har jag varit i Skövde med Annie och hennes familj och shoppat.
köpte ett vitt och ett rosa likadana linnen & ett par shorts.


vitt linne, nyinköpt - H&M
shorts, nyinköpt - H&M

ska snart dra;)

pussen

LOVE

kärlek är det finaste som finns.
jag älskar det.
fjärilar i magen när man är med den man gillar.
ler när man tänker på den.
så häääärligt.

I
love

BEST FRIENDS FOREVER

tjenna

idag har jag varit med Annie och Helin. vi kolla film, gjorde tidningsnaglar, åt tacos, käka godis och sådant. orkar inte skriva e såå trött.

pussen

FUN DAY

tjenna

måste bara först säga förlåt för uppdateringen..
men idag har det varit sjuuuuuuuukt kuuuuuuuul. först vid 15.50 eller nått kom Erik till mig, vi kolla lite teve, drog till stan och sen till Valentino och käka pizza. vid 18.10 så drog vi upp till Mössebergs gården där tonår va. först fikade vi. kladdkaka med grädde och saft, mums. sen gick vi ut för att köra nått med en flagga. och jag stog bara och kolla(a orkade inte springa först. men sen blev det lite mer fart på mig, när dom andra vann hela tin. sen gick vi in till ett rum där vi bad, Tobias Wahlström sjöng och spela gitarr. underbar röst!!!!!! sen fick vi glass :d hur mycket vi ville fick vi ta! sen ut igen och lekte. sen drog jag in och spela piano & fick beröm av Tobias(a
sen skjutsa jag hem Erik och nu sitter jag här och ska snart sova.



pussen

HAMBURGERS

tjenna

ska dra mig mot skolan snart. nu på morgonen har vi hemkunskap och vi ska göra ett teoretiskt prov, göra egna hamburgare. mums!



pussen

YO

tjenna

nyss plattat håret och ätiti. ska ta på mig, göra läxor och sminka mig nu. skriver mer efter skolan.

pussen

Tävling hos DennisM.se

tjenna

jag är med i en tävling på DennisM.se, där man kan vinna ett par converse eller palladiums. helt sjukt allstå! jag måste verkligen vinna! jag behöver ett par nya skor. mina e helt leriga och mina förra converse är trasiga och smutsiga. f*n vad glad jag skulle bli om jag vann detta allstå! jag har ALDRIG vunnit nån blogg tävling någonsin.



här får ni en bild på när jag träffa Dennis vid brasan här i falköping också :



ni får hålla tummarna för mig nu sötnosar!

pussen


WONDERFUL NIGHT

tjenna

kom nyss hem från Erik. innan vi cykla hem till honom så var vi med Felicia. först cykla vi hem till henne, sen till mig typ 10 minuter efter vi kommit till henne. här så spela vi piano, satte på jätte hög musik och sjöng. sen cykla jag och Erik hem till honom där vi har kollat på början på SAW 4, men jag våga inte kolla klart, så vi satte på American Virgin istället! medans vi kolla på filmen så fikade vi med mums-mums, sandwich glass och trocadero, mums! sen kolla vi bilder, lyssna på musik, snacka och hade sjukt kul. & typ vid 9? så åt vi kyckling sallad, muuuuuums säger jag bara, sjukt gott! sen blev jag hemskjutsad av Eriks pappa.

pussen

DANCING

tjenna

hoppar runt, dansar, fixar mig till hög musik. underbart!
brb

pussen

GNOMEO AND JULIET

tjenna

käkade frukost nyss. ska kolla färdigt på filmen jag börjat kolla på också, Gnomeo and Juliet,  innan jag börjar med läxor. sen måste jag fixa mig, ska vara med Erik idag. vi ska la typ bara kolla film och sånt. uppdaterar mer senare.



juste, har ni sett vädret? det är sol nu! men kommer nog börja regna senare..

pussen

STEVE TALLEY


Stifler is so hot!

pussen

SUN VS. RAIN

tjenna

en sak jag stör mig på är att det regnar!? nyss var det ju sol och varmt ute! vart har solen tagit vägen? usch vad jag hatar regn!




va gillar ni bäst?
regn
eller
sol?


pussen




I CAN'T LIVE WITHOUT MUSIC

tjenna

igår när Felicia kom till mig, satte vi på jävligt hög musik. as skön dunk! sen fixa vi oss och drog till Rickard och snodde hans chips och godis. sen tog jag hans tröja och vi drog till Felicia, efter ett tag drog vi ner till Christian där Mös och Andreas va ock. sen kommer några till och jag och Felicia drog till mig för att packa. sen hem till henne, käka chips och kolla på Big Brother, sen somna vi.



idag vakna vi runt 9, åt och fixa oss. vid 11 drog vi till Marie för att hjälpa till på ett barnkalas. skit roligt! sen drog vi hem till mig för att hitta någon att vara med, men vi hitta ingen. så hon drog hem och jag satte mig och spela piano. och sen har jag inte gjort så mycket. ska snart sätta mig vid teven och kolla film, sen träna och duscha. imorgon ska jag nog vara med Erik. jag har inte så mycket att skriva mer, men men, ni får ha de gött sötnosar!


sökte på duscha och fick fram denna bilden, tänk va överraskad man skulle va om han stog i ens dusch!;o

pussen

GARDENWORK

tjenna

idag har vi haft Kenya-dag. Centralskolan och några mer skolor samlar ihop pengar till elever i Kenya, så dom får gå i skolan och plugga vidare. 8orna och 9orna skulle städa. roliges. men jag, Annie och Helin har iallafall rensat i rabatten hos Bosse (min låtsas farfar). vi rensade i cirka 3 timmar och nu har jag jäkligt ont i ryggen, nacken oh knäna.. sen cyklade vi till Bokia och växla pengarna och cykla till Netto oh köpte choklad. sen cykla vi hem till mig och spela piano, lyssna musik och snacka. sen cykla jag iväg till en kompis. innan jag cykla hem, så drog jag och sola i 23 minuter. sen cykla jag hem. när jag väl var hemma så kolla jag TV, åt lite, spela piano och nyss har jag tränat. ska snart kolla TV igen och duscha. maybe, om jag hinner, göra några läxor också. just nu ska jag måla klart naglarna bara. kommer kunna vara vaken rätt länge också, börjar 9.50 imorgon! göttans!




bilder tagna från Annie

pussen

.

tjenna

har rätt bråttom nu. börjar snart. har iallafall fixat klart mig och ätit.

pussen

MATTE

tjenna

vakna nyss. egentligen börjar vi 9.10, men jag har omprov i matte.. hoppas det går bra. nu ska jag börja fixa mig.

pussen

ICE CREAM

tjenna

äntligen funkar blogg.se igen. blev skit sur igår när jag inte kunde uppdatera. men idag efter skolan drog jag och annie hem till henne, sola, gjorde läxor, sen drog vi till stan och kolla kläder och jag köpte glasspaket. så nu sitter jag och käkar det (aa



pussen

DON'T DRINK AND RUN

tjenna

nu har jag och felicia fixat oss, ska iväg till en kompis och hjälpa honom att städa oh kollar hur han mår. hoppas det inte hänt nått:O vi e jätte oroliga..

men jag bloggar lite senare.

pussen

MJAOW

tjenna

erik gick nyss hem, ska sova nu typ. imorn drar jag upp till stan med mina bejbs! har typ inga bilder så de blir inget. men vi åt tacos, kolla silent hill, spela piano osv..

pussen

THE SUN IS UP

tjenna

vakna nyss, ska upp och platta håret, leta kläder, diska, raka benen, äta och sånt man brukar göra. berättar om gårdagen senare.

pussen

SKÖVDE HERE WE COME

tjenna

drar iväg mot skolan snart. vi ska ju till Skövde och ha säkerhetsdag där vi bland annat kommer åka moppe och rökdyka. roligt:D aja måste packa

pussen

WATER SHOULD BE IN YOUR MOUTH NOT ON YOUR FLOOR...

tjenna

sitter och kollar på desperate housewifes, så bra! nyss spillde jag ut vatten över halva rummet typ.. inte bra! ska snart käka om jag orkar sen sova. e jätte trött.. måste upp tidigare, ska träna lite.

pussen

WORK YOUR BODY

tjenna

har nyss tränat lite. rumpövningar och sit-ups. riktigt skönt var det. idag har jag, förutom skolan, suttit inne vid datan. vädret är verkligen kasst. sol och värme ena stunden och sen snö och kyla andra stunden. jag tycker att det ska vara sol och varmt hela tiden istället! eftersom att det är maj nu, så borde ju solen vara uppe hela tiden. aja nog om vädret. ska snart fortsätta träna. sen ta nån frukt om vi har. hoppas det iallafall, så jäkla gott ju.


mitt mål till sommaren

har ni något förslag på vad man kan skriva om i bloggen?! har slut på ideér nu:(
tex. mode, mat, tankar, m.m.

pussen

TJENNA GOODNIGHT SWEETIES KISS

tjenna

godnatt

sötnosar

pussen

COLDER AND COLDER AND COLDER

tjenna

kom nyss hem från matchen. gud va de e kallt ute.. frös ihjäl..
jag och felicia drog dit för att kolla på erik och han lova att han skulle göra 2 mål och så gjorde han det:O haha
ska fixa nått att käka nu

pussen

FRULLE

tjenna

sitter och käkar frulle nu. ska snart fixa mig. idag är det skola, jippi.. efter skolan ska jag öva på matte sen drar jag och kollar på en fotbollsmatch.



pussen

WIHO

tjenna

tänkte bara lägga in bilden på Dennis.M, Alicia, mej och Annie;D



pussen

YESTERDAY IS PAST, THINK TODAY

tjenna

gomorgon alla söta. idag vet jag inte vad som händer, men jag ska försöka hitta någon jag kan vara med. vi får se. ska ta nått att käka nu.



pussen

RSS 2.0