världens bästa klass♥...


...även om ni kan vara lite störda ibland

Trött som ett as men kan inte sova..

Tjaaaa! jag är vaken, jag har fan försökt med allt, från att räkna får till att kolla igenom facebook 511 gånger till att ha kollat igenom H&Ms höst kollektion, den kommer vara sjuuuk! både för killar och tjejer, kan nästan vara så man överväger att köpa där istället för att köpa märkeskläder, men bara kanske, trots allt så är ju Acne, Filippa K, Velour och alla dom märkerna kärlek, har ni sett cheep mondays sommar fashion show inför 2012, sommarn kommer att vara het! :P

aa som ni har kanske har läst i de tidigare inläggen som Zara har gjort så har vi haft en helt jävla underbar kväll tillsammans med min kompis Sebastian(HOST Zara HOST) och Felicia, det var så sjuuukt jääääääävla bra, alla som läser detta kan inte föreställa sig hur sjuukt bra det var :P haha!

skola imon, fan vad jag hatar måndagar! det finns ju inget som är tråkigare! det är förjväligt! fast jag har rätt go dag, börjar klockan 10, haha vi ska kolla på film o FLÖÖÖÖTA till klockan 1 då vi slutar! haha media e för skönt!!!!

en sak som jag gärna vill att någon ska förklara för mig är hur jävla fort tiden går, jag har börjat andra ring, om ett och halvt år så tar jag studenten, asså va fan, vart tog tiden då det enda man brydde sig om är vilka dom nya fotbolls-skorna är och att kolla på sin dåvarande idol David Beckham, men han kan ju fan knappt spela fotboll längre, synd om han ju! fan han har så sjuukt känd att han inte kan gå på datan utan att alla vill ha autograf osv! fan kan man inte hitta nån skön jävel komma på en uppfinning så man kan pausa tiden!

och vi såg nog en av världens skönaste filmer i helgen! HOP den måste alla som har lite barnasinne kvar kolla på för den är så sjuuuuuuuuuukt bra!!!!! får fina minnen om "Looney Toons".


sen kan jag även konstatera att det blev ett långt inlägg och att jag inte har något liv av den anledningen och en till som är att jag är så kär i GOSSIP GIRL så att jag har gjort en spotify lista med de bästa låtarna från de gångna säsongerna, jag får flashbacks från alla avsnitt rullande framför ögonen när jag lyssnar på den!

Gossip Girl





XoXo Viktor

hot tamale


sjuk helg!

Dag 1:

Förlåt för uppdateringen. Helgen har varit helt SJUK! Lätt bästa helgen på länge. Först vid halv 4 igår så hämtade jag och Felicia, Viktor och Sebastian på busstationen. Därefter gick vi till Ica och handla tacos och lite annat nödvändigt! Sen drog vi hem till mig och snacka, kolla film och lite annat. Senare vid typ 8 drog vi till Ica igen och köpte glass, energidricka, godis och hyrde Hopp! Fasen vad den filmen är bra eller?! Sen gjorde vi mat, kolla på Hopp, åt godis och Viktor mådde illa så Måns (min lillebrorsa) följde med Viktor ut lite och sen ringer Johan (Måns pappa) och frågade vad han gjorde, då sa han: Är ute med Zaras kompis Viktor, och Johan fråga vad jag gjorde och då sa Måns: Hon är i lägenheten och leker sug och blås med Felicia och Sebastian. Hahahaha, gud va vi skratta!!!!!! & vid typ 00.00 så drog vi ut och gick på promenad och Viktor & Sebastian gick vilse, hahahhahahahahah. Så vi fick typ skrika så dom skulle hitta oss.. + att det regnade så jag ville hem, haha. Lite senare så la vi oss, väldigt trångt kan jag bara säga. Och Viktor höll oss vakna ända till 4, haha vafan! Men de va rätt gött ändå för Viktor är jäkligt go.



goaste kycklingen jag någonsin sett!

Dag 2:

Vi vakna typ 9. Så vi sov bara typ 5 timmar. Men vi låg kvar till typ 11 för att Viktor fick damp så fort vi snacka eller rörde oss, haha. Sen gick vi upp och åt frukost och låg på mitt rum och Viktor hoppa på alla (speciellt Felicia) höhö. Där låg vi tills typ 4 - 5. Sen halv 6 drog dom hem.. Mer om idag får ni INTE veta, hihihihiihihihihihihihih.


Sebastian, Viktors hand, jag, Viktor, Felicia och Viktors andra hand ;)

Puss

Falköping!

Ska snart dra mig ner mot station och åka till falköping för att träffa Zara och Felicia, kommer bli sjukt! <3
Har dock ingen aning om vad vi ska göra, bara vi äter något så är jag nöjd :P



XoXo Viktor

some pictures from yesterday







































fy dig, haha

Kom nyss hem från Kinnarp. Jag och Loang cykla/gick dit. Haha. Där träffa vi på två killar och börja snacka med dem. Sen drog vi hem till henne igen. Ska snart lägga upp bilder.

Alltså Viktor har en MacBook nu.... dumma dig... buuuhuuuu. Vill också ha... Men älskar daj ändå, höhö (a)

Puss


MacBook Pro!

Då har man ju MacBook äntligen!! HAHA ZARA! ;)

XoXo Viktor

away 2 Loang

Hejj. Drar iväg till Loang för att sova där. Och imorgon kommer Viktor och hans kompis Sebastian och Felicia hit och sover.


mammas fina bild hon målat i bakgrunden, hehe..

Puss

love it





Perfekt höst-outfit ju!;o

LÖN!!!!!

Jag har jobbat hela sommarn men det är värt de när man  får ett lönebrev på 15 000! Men imon ska man slösa bort 11 000 direkt för att köpa en Mac book Pro!! fii fan!!!
XoXo Viktor

you're just a ugly b*tch

Drar iväg till Felicia sen drar vi till Ica och köper cider och sen köper vi pizza. Muuums.



Puss

24 aug.

Nu är det dags för mig att diska, sen duscha och sen sova.

Puss

Gossip Girl

tjaa!
om det nu är någon som är intresserad av gossip girl så kommer ni skratta av den här texten som finns på länken under, texten handlar om vem det är som kommer vara gravid i den femte säsongen, för i slutet av fjärde säsongen så hittar Dorota(Blair´s hembiträde) ett test som är positivt, och på länken som finns under så får man rösta på vem man tror kommer vara gravid och det är folk som röstar helt sjuka personer!! ni borde läsa det om ni är intresserad vill säga...
http://www.wetpaint.com/gossip-girl/articles/you-tell-us-who-is-pregnant-in-gossip-girl-
XoXo Viktor

kärlek på dessa skor



Snart är dem mina!!!

dagens drog


god it feels so good

Godmorgon. Börjar 9.10 idag igen, gutt. Nu ska jag ta på mig och sen fixa håret. Tar kort på outfiten sen.

Puss

i'm in loooove



Ska nog till Skövde med Viktor på torsdag eller fredag och köpa den! Ska sova nu. Godnatt.

Puss

fuck yaaaaaa

Andra skoldagen. Hmm va ska man säga om den? Det var ju roligare idag, fast långtråkigt. Haha. Har ätit och lite sådant. Kollar just nu på TV. Ikväll klockan 20.00 börjar ju True Talant, och såklart måste jag kolla på de ;)

Puss

day 2...

Godmorgon beauties. Drar iväg till skolan. Senare idag ska jag göra lite läxor och blogga om rixfm festivalen jag och Felicia va på.



Puss

Zara du skulle ringa mig!!

eftersom jag inte kan få hennes uppmärksamhet på något annat sätt så testar jag detta

XoXo Viktor

Zara är i skolan!!

Medans Zara är i skolan och jag inte börjar först på onsdag så sitter jag hemma o plingar på min kära gitarr, jag ska snart plugga matte -.- sjukt trök!! men efter det ska jag och hem till min kompis :) hade
XoXo Viktor

today it starts...

Tja. Som ni ser så har jag fått en till person att blogga med mig, bästa Viktor Sandberg! Välkommen till bloggen going! Just nu sitter jag och äter, vi börjar ju skolan idag...




mmmm oboy<3

Puss

Tvingad till att blogga här!!

Tjaaaa!
Jag är Zaras kompis o ja e awsome så hon har tvingat mig att börja blogga här ihop med henne, nawww!! jag är en snubbe som åker longboard älskar mode och verkligen älskar Gossip Girl så det är vad jag kommer blogga om. under finns en bild på maj om ni undrar vem faen ja e!
XoXo Viktor!

fuck u or something..

Hello. Jag har typ varit upptagen med allt möjligt idag. Städa, diska, plocka in kläder, träffa Annie (som nyss kommit hem) och lite annat sånt. Imorgon drar jag och Felicia till RIXFM i Göteborg! Kommer bli fett nice. Ha de gött.


tagen med mammas Iphone.... vill också ha!!

Puss

what if I'm wrong..?

Förlåååååt för att jag inte bloggat. Idag åkte jag och Felicia till Skara typ 9 och sen kom Bergh och Kaskamo och vi drog till Kaskamo. Där kolla vi film, hade de roligt och lite annat;) hehe.. 

Jag och Felicia kom hem typ vid halv 9 och då köpte vi pizza, mums! Liksom vi hade inte ätit på hela dan, usch.. Just nu kollar vi på skräckfilm på 6an. Den är inte mysig!!!!

Puss

buenas noches

Nu ska jag sova. Hörs imorgon.

Puss

dags...

..för mig att ta en dusch känner jag.


Puss

nytt i garderoben


Tröja - ZARA



Kofta - ZARA


(köptes igår)

Tröja - Lindex

ZARA

Tjenna. Tog inga bilder idag heller, haha. Men först va vi på Bohaget och de va jätte boring. Sen cykla vi vidare till ?Bikupan? och där hittade jag två as snygga tröjor från ZARA. Därefter cykla vi vidare till stan och fikade. Efter vi fikat så gick vi in på Lindex, Rosa slottet och Skapa kultur. Och nu är jag hemma. Ska snart göra lite matte... Skolan börjar på Måndag, buhu....

Puss

dagens outfit





Tröja - Lindex

Shorts - Avklippta jeans

every step that I take is another mistake too you

Godmorgon sötnosar. Jag orkade inte blogga igår för en grej. Fyfan alltså.. Jaja. Snart ska jag, mamma, Jennyfer och Måns till Secondhand och kolla lite. Sen upp till stan och köpa glass, I think. Ni får bilder sen.


Puss

dagens drog


this boy means so much to me

Jag känner mig helt slut. Känns som att jag ska gå sönder snart! Tror aldrig att jag känt såhär förut. Jag tror att jag är kär..

hell yeah

Godmorgon. Vaknade nyss. Ska snart äta och fixa mig. Felicia kommer hit typ tjugo i 9 sen drar vi till Bosse för att jobba. Sen följer jag med Felicia till tandläkaren.

Puss

ska..

..duscha nu och sen lägga mig.

Godnatt

Puss

vous êtes tout pour moi

Hej. Nyss ätit. Istället för att gå till Bosse snacka vi lite tjejsnack, gick och hämta en sak. Haha, kan bara säga att det blev väldigt varmt, alltså pinsamt. Haha. Sen drog Felicia hem och jag satte mig vid datorn. Nu ska jag snart duscha, sen sova. Ska jobba imorgon i Bosses trädgård vid 9. Sen vid 1 så ska jag följa med Felicia till tandläkaren, sen fortsätta jobba, om vi inte blir klara innan. Isåfall tänker jag sola och kanske dra upp till Panka med Felicia och bada. Förresten, vi tog inga bilder så ni får nöja er med någon random bild på mig och Felicia.


Puss

if you think you are something, you think wrong. BIATCH

Tja babes. Sitter här med Felica och vädret suger sn*pp. Vi ska nog iväg till Bosse sen och göra en sak, inget ni får veta. Sen köper vi nog pizza. Bilder kommer nog senare.

Puss

bilder från Skara



så söt ;)


göllit ! + att dem kollar i slitz;) // felicia


Puss

ska...

sova.

Godnatt


Puss

veckans raggningsreplik

Hej, du är så otroligt snygg så du har säkert hört alla raggningsfraser som finns, så om du berättar vilken som funkar så går det här mycket fortare :$

Z is back, xoxo gossip girl;) (tillägnat Viktor)

Hej sweeties. Mammas data funkar igen, JIPPI!!!!!! Men kommer inte kunna blogga hela tiden.
Men igår var jag och Felicia i Skara och träffa Viktor Sandberg och Erik Bergh och kolla lite skräckfilm, Gossip Girl, firade Bergh och hade det allmänt roligt. Dem är nog dem snällaste och goaste killarna jag någonsin träffat. Kärlek till er!

Puss

död data

Sitter vid Annies data medans hon packar. Snart ska vi ut och sola och lite sånt. Förresten, mammas data har dött, Johans cepar så jag kommer inte kunna uppdatera så mycket...

Puss

word


trough everything. Don't let the bitches win!

partyyy

Godmorgon babes. Ska snart ta på mig och lite sådant. Sen drar jag till Annie och solar (hoppas jag på). Ni får bilder från både igår och idag lite senare. Men ni kan få en från igår nu!

Puss

happy b-day Erik



Idag fyller Erik Bergh 17 år. Stor pojk nu. ;)
Ett stort grattis till dig:*

Puss

goodnight

Ne, nu måste jag sova. Bloggar om torsdag och fredag imorgon, för imorn ska jag vara med Annie och Helin.
Godnatt

Puss

red lips



Färdigfixad! Snart ska jag nog dra iväg till Annie när hon svarat på Facebook.

Puss

Paranormal Activity 3



Eftersom att jag sett både 1an och 2an så måste jag ju se 3an!

dagens drog


so static


du skulle bara fatta hur mycket du har förändrats

Godmorgon sweeties. Nu på morgonen har jag hängt in alla mina kläder i garderoben, stolt chey. Lite senare drar jag nog till Annie, vet faktist inte vad vi ska göra. Förutom att hon ska hjälpa mig att göra en header. För hon åker till Mallorca på Lördag.. Jag kommer sakna den tjejen så j*vla mycket! Och hon kommer bli brun dessutom.. Du får sola åt mig!


vill också utomlands!

Nu ska jag typ äta eller något, sen fixa mig och ringa Annie och kolla när jag kan komma.

Puss

i'm so...

tired..

Godnatt!

Puss

laugh out loud


bild från Varberg - 2011

Alltså vart har sommar'n tagit vägen? Förut vart det jätte varmt och det va liksom "jobbigt" att vara ute. Nu regnar det hela tiden och är iskallt. Vill verkligen inte tänka på att hösten och vintern är påväg.. Hatar Sveriges väder.. Jag skrattar åt Sverige! laugh out loud

Puss

time for some workout

Dag för lite träning. Kör lite sit-ups, armhävningar och rumpövningar.

Puss

Live
every moment
Love
beyond words
Laugh
every day

nytt i garderoben



Lindex - 50 kr ( REA )

I was born this way so FU

Kom nyss hem. Efter filmen så fixade vi oss och sen drog vi upp till stan. Där köpte jag en bikini överdel och sen åt vi pizza. Efter vi ätit så drog vi och prova kläder. Ni får bilder från det senare! Just nu sitter jag och kollar på Project Runway och snackar med en kompis på Skype & han är riktigt snygg;) haha!


Puss

meet the spartans

Nyss vaknat. Sitter och kollar på Meet the Spartans med Hanna och äter chips. Vi ska nog göra lite mer matte sen. Bloggar mer senare.


Puss

black and white




day n' night

Kom nyss hem. Vi har varit i stan sen typ klockan 12 och fikat oh lite sådant. Sen drog vi till Muséet och jag skrämde dem, haha. Snart ska jag äta vårrullar med ris och soya, mums! Sen kommer nog Hanna hit och ska sova här. Då ska vi göra lite matte och ha det allmänt kul.

Puss

longboard

Får allt ta och fixa mig nu. Ska träffa Sackan och Hanna snart för att åka longboard.

Puss

glidar'n

Idag vid typ halv 5 så träffa jag Felicia och vi drog hem till Rickard Davidsson. Sen drog vi och träffa Sackan och Hanna och drog hem till Felicia och snacka och ringde runt lite. Sen drog jag, Sackan och Hanna hem till mig och spela lite piano, sen drog dem hem. Så imorgon ska vi åka lite longboard. Men nu ska jag kolla klart på Criminal Minds och sen sova!


Juste, mamma och Johan vill köpa en platt-tv. Jippi!


Puss

www.shiteden.nu




Rebecca Edenström!

Jag tror aldrig att jag läst en bättre blogg än Rebeccas. Så fort jag läst ett inlägg på hennes blogg för länge sedan, fastna jag direkt. Hon är sjukt snygg, verkar helt underbart snäll och skriver lixom det hon känner för. Hennes blogg är 100% läsvärd, så när ni läst färdigt här, borde ni gå in på den direkt! Ni kommer inte att ångra er, det lovar jag! Så gå in HÄR och börja eran fantastiska resa på Rebeccas blogg.

Puss

RSS 2.0